Even voorstellen…. Onze nieuwe directrice Lisette van der Brugge

IKC De Schelf feestelijk geopend
24 mei 2019
Info juni 2019
29 mei 2019

Even voorstellen…. Onze nieuwe directrice Lisette van der Brugge

Beste kinderen, ouders/ verzorgers en het team van IKC De Schelf,

Per 1 augustus 2019 ben ik de nieuwe directeur van het IKC De Schelf. Ik kijk er enorm naar uit samen met jullie verder aan het integraal kindcentrum te gaan bouwen!
Graag stel ik mijzelf aan u voor, mijn naam is Lisette van der Brugge. Ik woon samen met mijn man Jeroen en twee kinderen, Liam en Valerie, in Mijnsheerenland. Na als groepsleerkracht in Rotterdam in het regulier onderwijs gewerkt te hebben, maakte ik overstap naar het speciaal onderwijs. Daar heb ik verschillende rollen vervuld, van intern begeleider naar teamcoördinator naar directeur. Toch begon ik het reguliere basisonderwijs te missen en na het zien van de vacature voor De Schelf twijfelde ik geen moment om te schrijven.
Het prettige gevoel dat ik kreeg, werd nog eens extra bevestigd na het bezoek aan de school. Wat ben ik daar hartelijk en warm ontvangen door de kinderen en het team! Tijdens de gesprekken die ik gevoerd heb met de kinderen en het team kreeg ik gevoel bij hoe onderwijs op De Schelf gegeven wordt. Deze visie past goed bij wie ik ben. Ik ben ervan overtuigd dat kinderen leren door goed aan te sluiten op hun (onderwijs)behoefte. Dit door te denken in mogelijkheden en het kind te zien en te horen.
Heel graag ga ik na de zomervakantie met u de samenwerking aan om het beste uit ieder kind te halen!

Lisette van der Brugge

error: Onze inhoud is beveiligd!