Kinderopvang

Kinderopvang

Kinderopvang

Onder kinderopvang verstaan wij alle opvang buiten school voor kinderen van 0 tm 13 jaar. Uw kind is bij ons welkom vanaf het allereerste begin. Wij onderscheiden drie groepen binnen de kinderopvang:

De babygroep

De dagindeling van baby’s wordt bepaald door het voedingsschema en het slaapritme van elk kind individueel. Met de wat oudere kinderen wordt een min of meer vast dagritme aangehouden, waarbij gezamenlijke activiteiten, vrij spel, voeding, verzorging en slapen elkaar afwisselen. Op de groep werken vaste pedagogisch medewerkers met continuïteit voor de kinderen.

De peutergroep / peuterspeelzaal

In onze peutergroep en peuterspeelzaal, openingstijden van 07:00 tot 19:00, stimuleren wij uw kind op een actieve en speelse manier om zich verder te ontwikkelen. Een leuke en leerzame voorbereiding op de basisschool!

Op IKC de schelf is de peuterspeelzaal geïntegreerd in onze peutergroep. Gaat uw kind naar de peutergroep (dagopvang), dan volgt het automatisch ook de activiteiten van de peuterspeelzaal. Het is echter ook mogelijk dat uw kind alleen naar de peuterspeelzaal komt. Vraag één van onze medewerkers hiernaar, we vertellen u er graag meer over.

De Hoeksche School werkt binnen de gehele kinderopvang met het ontwikkelingsprogramma Uk en Puk.

De BSO

Tijdens de BSO geven we kinderen de ruimte en gelegenheid om zoveel mogelijk te ontdekken. Ook hier hanteren wij de openingstijden van 07:00 tot 19:00. Op alle locaties heerst een gezellige en huiselijke sfeer. Kinderen kunnen er vrij spelen of deelnemen aan verschillende activiteiten. Op elke locatie is een team aanwezig van professionele pedagogisch medewerkers die hun enthousiasme en positieve energie overbrengen op de kinderen.

 

Meer info? Klik hier!

Aanmelden? Klik hier!

 
error: Onze inhoud is beveiligd!