BSO (4 tot 13 jaar)

 

Juf Sandra Notenboom


Juf Cailtin Ballijns


Juf Simone Sztrom


De BuitenSchoolse Opvang (BSO) (4-13 jaar)

 
 

 

Als je de hele dag op school hebt gezeten, wil je daarna niets liever dan ontspannen, spelen of samen met leeftijdgenoten leuke dingen doen. Tijdens de BSO geven we kinderen de ruimte en gelegenheid om zoveel mogelijk te ontdekken. Op alle locaties heerst een gezellige en huiselijke sfeer. Kinderen kunnen er vrij spelen of deelnemen aan verschillende activiteiten. Op elke locatie is een team aanwezig van professionele pedagogisch medewerkers die hun enthousiasme en positieve energie overbrengen op de kinderen.

 

Activiteitenaanbod

Binnen de BSO worden er verschillende soorten activiteiten georganiseerd passend bij de leeftijd en interesse van de kinderen. De activiteiten zijn allround, inspelend op talenten van kinderen, tot stand gekomen door kinderparticipatie, sprankelend, toegankelijk, zichtbaar voor ouders en passend binnen de kernwaarden van De Hoeksche School Kinderopvang.

Deze elementen bij elkaar maakt GAAV!. GAAV! staat voor de gaven en talenten van kinderen en ook voor hoe we willen dat kinderen de BSO ervaren, namelijk gaaf, leuk, cool.

De activiteiten worden gegeven door onze eigen medewerkers, maar ook in samenwerkingsverband met lokale verenigingen, brede school, plaatselijke ondernemers, ouderenzorg en ook ouders of grootouders met een bijzonder beroep of woonomgeving.

 

 Vakantieopvang

Tijdens de schoolvakanties is de Buitenschoolse Opvang de gehele dag open. Afhankelijk van de hoeveelheid kinderen vindt de opvang plaats op de eigen BSO locatie of op één van de andere BSO locaties. De Hoeksche School Kinderopvang biedt ouders de mogelijkheid om enkel voor de vakantieperiode  een BSO-contract af te sluiten. Uiteraard kan dit ook in combinatie met een schoolwekencontract.

Voor de vakanties wordt er samen met de kinderen een apart vakantieprogramma gemaakt met allerlei leuke en uitdagende bezigheden. Ook worden er in de vakanties uitstapjes gemaakt. Dit kunnen uitstapjes in de buurt zijn, maar een dagje weg met alle BSO locaties behoort eveneens tot de mogelijkheden.

 

Meer informatie? https://dehoekscheschool.nl/kinderopvang/opvangsoorten/buitenschoolse-opvang/

 
error: Onze inhoud is beveiligd!